‎(097) 793 18 85
(093) 969 80 11
Задати питання
м. Київ та Київська область
Карта проїзду

Страхова компанія банкрут. Що ж робити?

Останнім часом в Україні склалась така ситуація, коли цілком фінансово здорова страхова компанія може луснути в будь-яку хвилину, і таким чином залишити без відшкодувань сотні людей.

Прикладом є такі страхові компанії як: ГАРАНТ-АВТО, Страхова компанія Україна, СКАЙД, НОВА, УОСК, Іллічівська та інші. Що ж робити в такій прикрій ситуації? В даній публікації пропонується Вашій увазі алгоритм дій необхідних для збереження своїх шансів на отримання страхового відшкодування.

І так, ви потрапили в дорожньо-транспортну пригоду. Являєтесь потерпілою стороною. Обмінюєтесь інформацією із винуватцем ДТП. Приходите додому, шукаєте контакти страхової компанії винуватця і тут дізнаєтесь, що його страхова компанія зібрала речі і загадково зникла зі свого місцезнаходження.


Пам’ятайте, головне в даній ситуації не панікувати та не приймати необдуманих рішень.

В першу чергу, Ви зобов’язані направити на юридичну адресу страхової компанії повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду та заяву на виплату страхового відшкодування, при цьому обов’язково подбати про збереження доказів надсилання цих документів страховій компанії Банкруту.


Другою Вашою дією має бути проведення оцінки завданого Вам збитку (автотоварознавче дослідження).


Третьою дією є ознайомлення із матеріалами (фото фіксація матеріалів) справи про притягнення винуватця ДТП до відповідальності, а також отримання постанови про встановлення вини та притягнення водія, який завдав Вам збитку, до відповідальності. При отриманні постанови суду вимагайте в канцелярії проставлення на ній відмітки про набрання нею законної сили.


Останньою Вашою дією є обов’язкове звернення, з пакетом зібраних документів, до мене для надання кваліфікованої допомоги у зверненні до суду за захистом Ваших порушених або не визнаних прав.


Якщо ж Ви виконали перелічені вище дії та самостійно звернулися в суд про стягнення з страхової компанії Банкрута страхового відшкодування, то для подальшого забезпечення фактичного отримання присуджених судом Вам коштів, також в обов’язковому порядку звертаєтесь до мене для включення Вас у список кредиторів, які мають майнові вимоги до страхової компанії банкрута.


Звертаю Вашу увагу на те, що мною прийнято рішення про збір кредиторів, які мають майнові вимоги до таких страхових компаній як: ГАРАНТ-АВТО, Україна, СКАЙД, Страхова компанія НОВА, Іллічівська, УОСК, Ютіко та інших проблемних страхових компаній.

Після зібрання необхідної суми майнових вимог (більше 500 тис. грн.), я разом із кредиторами отримаю право на звернення до відповідного господарського суду зі заявою про порушення провадження у справі про банкрутство страхової компанії.

Пам’ятайте, що виплату страхового відшкодування за страхову компанію Банкрута здійснює Моторно транспортне страхове бюро України (МТСБУ), але виключно після визнання страхової компанії Банкрутом.

Дана процедура є довготривалою і може тягнутись від одного до п’яти років. Тому закликаю Вас не затягувати зі зверненням до мене, а звертатись якомога раніше, оскільки Ваша сума майнових вимог може стати заключною та розпочати процедуру банкрутства.

 
 

 

 

 
Швидке замовлення:
+380








Прикріпити фото (до 5 шт.)
Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: